Copyright 2021 - Custom text here

MassagebadIMG 0308

Met dit therapeutisch massagebad geeft u uw lichaam versteviging, ontslakking en ontspanning. Uw lichaam en geest baden in weelde Het geeft via het zenuwstelsel een reflectorische werking op alle organen, het heeft een stimulerende werking op het afweersysteem. Zelfs een regulerende werking op het hormoonstelsel. En onttrekt gif- en afvalstoffen aan het lichaam. Het werkt reinigend en regenererend op de huid.

Goed voor iederéén en specifiek voor mensen met reumatische aandoeningen, gewrichtsaandoeningen, chronische ontstekingsachtige aandoeningen van spier-, gewrichts- en zenuwweefsel en circulatiestoornissen.
Languit in een lekker warm bad liggen is op zich al een zaligheid. Wie dat tikkeltje meer wilt, kan tot rust komen in ons massagebad.
Dat warm bruisend water een geneeskrachtig effect heeft, werd al in de tijd van de Oude Grieken ontdekt. Wat zij door het gebruik van warme bronnen al wisten, is inmiddels ook wetenschappelijk bewezen. Hydrotherapie heeft een helende werking.

Werking

Het massagebad in onze privé sauna, is een warmtebassin dat telkens met vers water gevuld wordt van ongeveer 37°. Lucht wordt onder druk in het water geïnjecteerd, wat een masserend gevoel op het lichaam teweegbrengt. Ook is het bad uitgerust met lichttherapie en een geurtje kan ook altijd gekozen worden.
In het massagebad warmt u weer op, dus ook hierna even onder de regendouche is aanbevolen.

f t g m

Choufkes Wellness
Vinkenlaan 19    
2221 Booischot    
tel. +32 477 475782    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Openingsuren:  
alle dagen op afspraak, maar op zondag zijn we de hele dag gesloten.