Copyright 2021 - Custom text here

De massages van 25 min kan u bijboeken bij uw arrangement of alle massages kunnen apart geboekt worden.

 

Atlasbehandeling 50 min 60 euro
Kaarsen-olie relaxmassage  50 min 60 euro
Hot-stone massage 50 min 60 euro
Relaxatiemassage  55 min 60 euro
Diepe intensieve massage  55 min    60 euro
Aloe-gelaatsverzorging liftend masker 50 min 60 euro
Oorkaarsenbehandling  50 min 60 euro
Voetreflexologie    55 min      60 euro
Ontspannende/diepe rugmassage  25 min  30 euro
Ontspannende/diepe beenmassage    25 min 30 euro
Ontspannende voetmassage  25 min  30 euro
Andullatietherapie 20 min 20 euro

 

Atlasbehandeling

Aangezien de methode – als ze juist wordt toegepast – volledig veilig,  is er geen enkele beperking. Wie het nodig acht de positie van de atlas te laten observeren en indien nodig te laten behandelen, is welkom, ongeacht de leeftijd of medische voorgeschiedenis. (zie uitgebreide folder)

Hot Stone massage

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren. Voor de Hot Stone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie. De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

 

Relaxatiemassage

De relaxatiemassage is een volledig manuele massage van het volledige lichaam. Het is veel meer dan alleen enkele effleurages (lange strijkbewegingen) zoals vele massages uitgevoerd worden. Alle spieren worden stuk voor stuk behandeld. Indien je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam, voorkant benen en achterkant van het haar tot de topjes van de tenen behandeld. De relaxatiemassage zorgt voor een weldadig gevoel van alle spanningen.
De spieren worden volledig losgemaakt, de bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht waardoor de stofwisseling beter kan plaats grijpen en toxines (gifstoffen die verantwoordelijk kunnen zijn voor pijn en spanning) en andere stoffen sneller worden afgevoerd. Zuurstof wordt naar de spier gebracht zodat deze weer alle energie optimaal kunnen benutten. Dit geeft een gevoel van ontspanning,
Door het algemeen gevoel van welbehagen, samen met de chemische reacties in het lichaam die op gang gebracht worden door de massage, verdwijnt de stress en kan het lichaam weer nieuwe, positieve energie opdoen. Alle spanningzn ebben weg uit het lichaam. De problemen lijken plots een stuk eenvoudiger te worden. Men kan er weer helemaal tegenaan.

 

Diepe intensieve massage

Een diepe, intensieve massage is erop  gericht om gespannen spieren te ontspannen. Ook  hier wordt voornamelijk gewerkt op de benen en rugspieren. Hierbij wordt soms tot aan de pijngrens gewerkt.


Gelaatsverzorging met liftend masker

Gelaatsverzorging met “ aloe vera producten van Forever “  is in essentie meer dan alleen schoonheid. Het is een expressie van verjonging, bewondering en liefde. Deze unieke formule van ingrediënten op basis van aloe vera, fruitextracten, witte thee en andere vochtregulerende bestanddelen geven uw huid precies  die verzorging die ze nodig heeft en helpen haar te beschermen en te verzachten. De combinatie van deze unieke ingrediënten draagt bij aan de verjonging van uw huid en hydrateert als nooit te voren. Een reiniging en een scrub,  gevolgd door een aangepast liftend aloe vera masker. Een milde en alcoholvrije toner van aloe vera en witte thee, gevolgd door een serum op basis van witte thee , en als laatste een aloe deep moisturizing cream met dennenboomschors.  Deze fantastische behandeling boordevol anti-oxidanten, zelfs hyaluronzuur  heeft hydraterende, voedende, beschermende, regenererende en herstellende eigenschappen. Resultaat: de huid straalt, is doorvoed en gehydrateerd. Gun uw huid de luxe die ze verdient !

Voetreflexologie

Reflexologie is de leer, de kennis en de bewerking van reflexpunten en -zones, die corresponderen met en een weerspiegeling zijn van alle weefsels van het lichaam. Reflexologie is een unieke methode om homeostase van de mens in al zijn aspecten te bevorderen."Bij een voetreflexbehandeling zal u zich in de eerste plaats heerlijk ontspannen. Dit is op zich al de moeite waard. Daarnaast wordt uw lichaam meer in balans gebracht. De organen van de behandelde zones hebben na de behandeling een betere doorbloeding. Voetreflexologie werkt met het lichaam mee. Uw lichaam is in staat om zelf het hoofd te bieden aan allerlei problemen zoals spanning, emoties, schadelijke invloeden van de omgeving en ziekte. Dit is uw natuurlijke weerstand. Wanneer deze eigen kracht te veel of te lang onder druk staat (door stress, levenswijze, overbelasting of een van nature zwakker gestel), kunnen onevenwichten ontstaan waardoor ziekte en andere klachten de overhand krijgen. Gebieden die verzwakt waren, worden door de behandeling versterkt en door voetreflexmassage kan plaatselijk pijn worden verminderd.

Ontspannende Rugmassage

Als je vermoeid of uitgeblust bent, last hebt van verkrampte en pijnlijke spieren is ontspannings-massage een aanrader. U hoeft helemaal geen sporter te zijn om regelmatig een massage te ondergaan.
Het is fysiek zeer ontspannend en rustgevend, wat resulteert in een gezonder lichaam en een ontspannen geest. Massage is voor iedereen, je hoeft niets te mankeren om jezelf te laten masseren. Je huid krijgt een betere doorbloeding, afvalstoffen worden afgevoerd. Hier werken we niet alleen ontspannend, maar indien er verklevingen zitten werken we veel dieper door, waarna het toch een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Kortom: gewoon doen.

Ontspannende voetmassage

Een van de primaire doelen van ontspannende voetmassage is het verminderen van spanning. Massage verzacht niet alleen gespannen spieren, maar vermindert ook de spanning in het gehele lichaam en neemt de gevolgen van stress in het lichaam weg. Na de behandeling loop je op wolkjes terug naar huis

Andullatietherapie

De ANDUMEDIC® 3 Professional is al meer dan tien jaar in gebruik bij professionals om mensen op natuurlijke manier te helpen hun pijn te verlichten. De ANDUMEDIC® 3 Professional is een medisch product waarmee u uw bestaande behandelingen kunt aanvullen of uitbreiden. Laat u overtuigen door Andullatietechnologie en profiteer van de laatste nieuwe verworvenheden. Andullatie wordt toegepast via de ANDUMEDIC® 3 Professional, een gecertificeerd medisch toestel met krachtige, ingebouwde trillingsmotoren en infraroodelementen. De ANDUMEDIC® 3 Professional werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappers, universiteitsklinieken en artsen. Al meer dan 10 jaar wordt de ANDUMEDIC® 3 Professional door tal van professionals gebruikt als extra ondersteuning bij pijnverlichting: preventief, acuut en revaliderend. De technologie is uniek en combineert de positieve werking van mechanische vibraties en infraroodwarmte.

werking : voornamelijk naar chronische pijnen

  • ·Meer vitaliteit door verse energie
  • ·Verlichting van chronische pijn
  • ·Onmiddellijke verlichting van acute pijn
  • ·Betere prestaties door de regenererende werking
  • ·Stress verminderen door de relaxerende werking
f t g m

Choufkes Wellness
Vinkenlaan 19    
2221 Booischot    
tel. +32 477 475782    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Openingsuren:  
alle dagen op afspraak, maar op zondag zijn we de hele dag gesloten.