Telefoon

+ 32 477 47 57 82

E-mail

info@choufkes-wellness.be

Openingstijden

van 09:00 - 18:00

Allemaal hartelijk welkom op mijn nieuwe website

CHOUFKES WELLNESS

Wie zijn wij, wat doen we en waarvoor kan je bij ons terecht ?
Korte schets van mezelf , en indeling kine – wellness..

Mijn naam is Nancy Van Woensel, van opleiding kinésitherapeute.

Momenteel doen we kine, collumbehandelingen, andullatietherapie en wellness-behandelingen. 

We hebben tijdens onze loopbaan al heel veel cursussen, en bijscholingen gevolgd, wat ons gemaakt heeft wie we nu zijn… In de kiné werken we met doktersvoorschriften, maar hier is helaas een patiëntenstop ! Enkel de Fb pathologie (fibromyalgie, en cvs patiënten)  en de lopende huisbezoeken doen we met plezier verder.

In de wellness kan u even goed genieten van allerlei massages, gaande van een half uur tot een uur. De massages staan los van een doktersvoorschrift, dus wil je eens een nekmassage, gewoon inboeken en per sessie te betalen. 

Een heel belangrijke behandeling in onze praktijk is de atlasbehandeling, of de  collumbehandeling. ( is behandeling van hoofdpijn, migraine, nek, schouder en rugproblemen, enz..)   zie www.collumbehandeling.com

Alsook kan je bij mij terecht voor  andullatietherapie, (= andumedic 3 met IR en mechanische vibraties- voor pijnverlichting, lymfedrainage, (sport)recuperatie en ontspanning ) Eventueel in combinatie met een stralingsvrije rugscan die een analyse van de houding, mobiliteit  en spierstabiliteit van de rug mogelijk maakt.

Buiten dit alles zijn we ook manager in de  aloe vera producten. En leren we graag mensen op, om dit ook te doen, informatie geven we maar al te graag omtrent deze geweldige natuurproducten.   Wens je hierover meer info ? vraag er gerust naar.   Of je kan even verder zien op mijn aloe vera website :
www.beganckenisse.flp.com of www.choufkes-wellness.flp.com